Els perillosos mètodes per aprimar-se de Rosalía i Kim Kardashian

Les artistes, amb milions de seguidors a les xarxes, van usar vestits sauna per a perdre pes

Rosalía i Kim Kardashian, en imatges dels seus comptes d'Instagram
Rosalía i Kim Kardashian, en imatges dels seus comptes d'Instagram / @rosalia.vt / @kimkardashian

La gala MET, celebrada el passat dilluns a Nova York, continua sent el focus d’atenció dels mitjans. Desenes de celebritats van desfilar per les escales del Museu Metropolità d’Art, lluint exclusives peces d’alta costura. I, naturalment, les xarxes socials van ser un espill més en què cantants, models i actrius van fer gala d’aquestes personalitzades obres d’art.

Però,enguany, dos artistes han sigut objecte de les crítiques pels seus perillosos mètodes per a aprimar-se. Rosalía, amb més de vint milions de seguidors ena les xarxes, va fer públiques unes imatges en el seu compte personal d’Instagram en què se la veia usant un vestit sauna. 

Hores abans de començar la gala, la cantant catalana mostrava com suava dins d’una sauna, amb el cos envoltat de plàstic negre, apuntant que així “es preparava” per a l’acte. 

La mateixa tècnica va utilitzar l’empresària Kim Kardashian, amb 309 milions de seguidors en Instagram, que va lluir l’icònic vestit que Marilyn Monroe va dur per a cantar-li Happy birthday a John F. Kennedy l’any 1962. 

En declaracions als mitjans, la model va assegurar que en el moment en què es va provar el vestit “no li parava bé” i per això es va donar un marge de tres setmanes, període en el qual va aprimar set quilos. Per a aconseguir-ho, la segona germana de la saga Kardashian va explicar que havia seguit una dieta sense hidrats ni sucres. 

Laura Jorge: “No hem d’obligar un cos a entrar en una talla que no li correspon”

À Punt Notícies ha contactat amb la dietista-nutricionista Laura Jorge, que ha explicat que el que es fa amb aquestes tècniques és perdre aigua i electròlits, i això només pot acabar provocant una deshidratació. 

L’experta ha retret que les influencers mostren aquests mètodes a les xarxes, ja que compten amb milions de seguidors que són adolescents i “es queden fàcilment amb el missatge que és una tècnica adequada per a aprimar”. “Les dietes que diuen que es pot perdre un pes amb un temps determinat sempre són desaconsellables”, ha manifestat.

En aquest sentit, Laura Jorge ha apuntat que el que s’ha de treballar principalment des de l’acceptació personal i des de l’autocura, perquè les tècniques agressives poden acabar derivant en un trastorn de la conducta de l’alimentació. “No hem d’obligar un cos a entrar en una talla que no li correspon”, ha dit. 

També et pot interessar

stats