El papa Francesc rep Spiderman al Vaticà

Sota la disfressa hi ha el fundador d'una associació de voluntaris que recorren els hospitals vestits de superherois per a sorprendre els menuts

L'home aràcnid li va fer entrega d'una máscara de Spiderman al Papa Frabcesc
Villardita li va regalar una màsquera de Spiderman al papa Francesc / Reuters
24 de juny 2021 - 12:19

Què et posaries per a visitar el papa? L'italià Mattia Villardita, de 27 anys, va decidir vestir-se de Spiderman per a visibilitzar la tasca solidària de la seua associació. Ell és el fundador de Supereroincorsia, una associació que aglutina voluntaris que es disfressen per tal de sorprendre les xiquetes i els xiquets ingressats als hospitals italians.

Spiderman en la zona VIP de la plaça San Dàmaso esperant que finalitze l'audiència
Spiderman en la zona VIP de la plaça San Dàmaso esperant que finalitze l'audiència / Reuters
Aquesta trobada entre el Papa Francesc i Spiderman ha deixat imatges insòlites que ja estan pegant la volta al món
Aquesta trobada entre el Papa Francesc i Spiderman ha deixat imatges insòlites que ja estan pegant la volta al món / Reuters
Fidels assitents a l'audiència del Papa al Vaticà saluden Spiderman
Fidels assitents a l'audiència del Papa al Vaticà saluden Spiderman

Aquesta trobada entre el papa Francesc i Spiderman ha oferit unes imatges insòlites que estan fent la volta al món. Podem veure Villardita en la zona VIP de l'audiència que tots els dimecres el papa ofereix als seus fidels a la plaça de Sant Damas del Vaticà. En acabar l'audiència, l'home aràcnid li va regalar al pontífex una màsquera de Spiderman.

L'any passat, el president italià Sergio Mattarella va lliurar a Villardita un premi pel seu treball amb els menuts malalts.

També et pot interessar

stats