Os? Disfressa? O humà? Un animal d'un zoo de la Xina es torna viral

Vídeos publicats en la plataforma Douyin mostren l'animal passejant pel recinte amb una postura molt similar a la d'una persona

Imatges publicades a les xarxes socials / Europa Press

Un os malai del zoològic de Hangzhou, a l'est de la Xina, s'ha convertit en una sensació en les xarxes socials del país pel seu aspecte humà i la seua habilitat per a caminar dret sobre les potes posteriors.

Vídeos publicats en la plataforma Douyin, la versió xinesa de l'aplicació de vídeo Tiktok, mostren l'animal passejant pel recinte amb una postura molt similar a la d'una persona.

Les imatges han tingut milions de visualitzacions en l'aplicació i han entrat en la llista de tendències. Alguns internautes han fet broma amb el fet que l'os semble un actor disfressat o un treballador temporal contractat per a l'estiu, mentre que uns altres hi han expressat admiració per la intel·ligència i l'encant de l'animal.

Els comentaristes es van sorprendre pels plecs en la pell de l'esquena de l'animal quan està dret, que fan que semble una disfressa. No obstant això, el zoològic de Hangzhou va confirmar en el seu compte oficial en la xarxa social Wechat que es tracta d'un os malai autèntic i no d'un impostor.

El zoològic també ha aprofitat la popularitat del vídeo per a divulgar informació sobre aquesta espècie, que és la més xicoteta dels ossos i que viu en el sud-est i el sud d'Àsia, hàbitats tropicals que li donen a més la peculiaritat de no hibernar.

També et pot interessar

stats