Ofiüc, el suposat nou signe que altera l’horòscop tal com el coneixes

Segons aquest calendari zodiacal fictici, els nascuts entre el 30 de novembre i el 17 de desembre tindríen nou signe i ja no serien Sagitari

La constel·lació d'Ofiuco
La constel·lació d'Ofiüc

La suposada arribada d’un nou signe del zodíac que canviaria l’horòscop tal com el coneixem, torna a revolucionar les xarxes socials. I és que tant els fidels a l’horòscop com els més escèptics no han pogut evitar tornar a entrar al debat un any més.

Segons el suposat nou calendari zodiacal, els nascuts entre el 30 de novembre i el 17 de desembre ja no serien Sagitari, sinó Ofiüc. I així passaria amb pràcticament tots els signes coneguts fins ara, ja que la incorporació d’aquest tretzé signe desplaçaria la resta de dates. Per exemple, si abans eres Aquari, ara molt probablement seràs Capricorn.

L’origen d’aquest suposat i discutit signe, també conegut com el serpentari o el portador de la serp, es remunta als anys setanta, però la notícia falsa de la seua incorporació al calendari zodiacal circula des del 2011.

El 2016 la història va tornar a cobrar gran protagonisme quan la designació del nou signe es va atribuir a l’Administració Nacional d’Aeronàutica i l'Espai (NASA). Una atribució que l’organització estatunidenca va desmentir l’any 2020: “No, no canviem el zodíac. Quan els babilonis inventaren les constel·lacions fa 3.000 anys, van optar per ometre un tretzé signe”.

Així i tot, hi ha qui creu en l’existència d’aquest nou signe i el debat (i els mems en xarxes) està servit.

També et pot interessar

stats