Nathy Peluso versiona el "Vivir así es morir de amor" de Camilo Sesto

Raphael, Mónica Naranjo o El Canto del Loco són alguns dels artistes que també han versionat aquesta mítica cançó

Camilo Sesto i Nathy Peluso interpretant 'Vivir así es morir de amor' amb 25 anys de diferència
Camilo Sesto i Nathy Peluso interpretant 'Vivir así es morir de amor' amb 25 anys de diferència
10 de desembre 2021 - 11:20

Nathy Peluso, la cantant argentina del moment, ha revolucionat les xarxes amb una versió de "Vivir así es morir de amor", la mítica cançó del cantautor d'Alcoi, Camilo Sesto. Inclosa en el desé àlbum d'estudi Sentimientos, aquesta cançó va ser publicada el 1978 i al llarg del temps ha conseguit mantindre's viva amb les versions que altres companys de professió han anat fent.

Encara que tothom reconeix la lletra i la melodia de tan mítica cançó, ara el "Vivir así es morir de amor" torna a sonar per tot arreu en la veu de Nathy Peluso, que ha triat fer una versió molt particular del tema. Aquesta versió ha estat produïda per Rafael Arcaute i el videoclip l'ha dirigit Nathy Peluso mateixa, que ha triat una estètica un poc psicodèlica, amb indumentària metal·litzada i un escenari que roda en colors blancs i rojos.

Les xarxes tiren fum amb aquesta nova versió i hi ha fins i tot qui confessa que li agrada més la cançó interpretada per Nathy Peluso. Escolta-la ací:

I ací tens l'actuació de Camilo Sesto en el programa de Canal 9 Pasarel·la, interpretant "Vivir así es morir de amor" el 1996.

També et pot interessar

stats