Els moments més simpàtics de la pandèmia són valencians

La crisi sanitària ens ha arrabassat moltes coses, però el sentit de l’humor no n'ha sigut una. Recollim les reaccions més espontànies que han expressat els valencians davant les càmeres d’À Punt

Els protagonistes dels moments virals de la pandèmia
Els protagonistes dels moments virals de la pandèmia

Des què la pandèmia va irrompre en les nostres vides, ha arrasat molts hàbits. El coronavirus ha amagat els somriures, ha marcat distàncies i fins i tot en alguns moments, ens ha prohibit moure’ns més enllà de casa nostra. A pesar d’aquestes circumstàncies, i d’algunes de molt més greus e irreversibles, els valencians no han perdut el sentit de l’humor. 

Res com la ironia per a refer-se de l’adversitat, i d’això han donat fe les càmeres d’À Punt. En els últims mesos, els nostres equips han captat reaccions espontànies, carregades de sinceritat, que evidencien l’humor amb què els valencians han encaixat les adversitats que ha portat la pandèmia. 

Recordem alguns dels divertits comentaris que han captat els micròfons de la televisió valenciana, respostes que s’han tornat virals en les xarxes socials.  

La dona vacunada amb un xut d’energia (i de paraulotes)

‎   ‏‏‎

Qualsevol cosa, fins i tot una pandèmia, és millor que… morir-se!

‎   ‏‏‎

L’esmorzar ben complit, amb entrepà de sépia i café tocat 

‎   ‏‏‎

La comunicació d’una dona amb ella mateixa per a tirar avant amb la vacunació 

‎   ‏‏‎

L'enèrgic resident disposat que li arreen una de les primeres dosis

També et pot interessar

stats