Mariah Carey diu adeu a Halloween i dona per inaugurat Nadal

Disfressada de bruixa i muntada en una bicicleta estàtica, la cantant ha publicat un vídeo en què comença a sonar ja "All I want for Christmas is you"

La cantant Mariah Carey avança l'arribada de Nadal
La cantant Mariah Carey avança l'arribada de Nadal / Twitter

Acaben els festejos de Halloween i ja hi ha qui s’afanya per a iniciar la campanya nadalenca quan encara falten vora dos mesos perquè comence. És el cas de la cantant nord-americana Mariah Carey, considerada com la reina de Nadal i autora i intèrpret de l’inesgotable himne "All I want for Christmas is you". 

La cançó forma part del primer disc de nadales de la cantant, Merry Christimas, publicat el 1994, i gràcies a les xarxes socials i a les múltiples versions d’artistes com Justin Bieber o Fifth Harmony encara ha guanyat més transcendència amb el pas dels anys. I és per això que, cada vegada més prompte, Carey fa públic a través del seu perfil de Twitter o Instagram el dia que dona per inaugurat Nadal. 

Enguany, la cantant ha publicat un vídeo en què apareix disfressada de bruixa i muntada en una bicicleta estàtica. Riu malèficament fins que apareix un cartell amb l’1 de novembre, moment en què crida el mític “It’s time”. Aquesta escena fosca, sobtadament, dona lloc a una Mariah Carey vestida de Nadal i sona, com no podia ser d’altra manera, "All I want for Christmas is you".

En poques hores, el vídeo ha generat centenars de milers de reaccions arreu del món en les diferents xarxes socials i fins i tot l'etiqueta #BonNadal ha sigut tendència a Twitter. 

També et pot interessar