L’emotiu missatge d’un pilot als seus pares en ple vol: “Sense ells al meu costat, açò no haguera sigut possible. Gràcies per tot”

L’homenatge de Jordi Jacas als seus pares en el seu primer vol com a cap de la tripulació es fa viral en les xarxes socials

Fotograma del vídeo publicat pel pilot Jordi Jcas en el seu perfil d'Instagram
Fotograma del vídeo publicat pel pilot Jordi Jcas en el seu perfil d'Instagram / @pilot_jordi

Jordi Jacas tenia clar des de xicotet el que volia ser de major: pilot d’avions, un somni que no està a l'abast de tots per la inversió econòmica i l’esforç que suposa. Ara, ja és una realitat i ha aconseguit pujar a un avió com a cap de la tripulació. Durant el seu primer vol, l'han acompanyat dos passatgers molt especials als quals ha volgut agrair públicament tot el suport donat durant anys per a assolir el seu somni.

El jove pilot ha aprofitat el missatge tradicional als passatgers per a dedicar un emotiu homenatge als seus pares. “Hui és el primer dia que volen amb mi com a pilot i per a mi no hi ha paraules per a descriure la satisfacció i il·lusió que això em fa sentir”, comença a dir Jordi per megafonia mentre els seus pares escolten emocionats.

“Dues persones que m’han donat suport en absolutament tot per poder assolir el meu somni”, així agraïa públicament els seus pares davant de tota la tripulació i la resta de passatgers el suport incondicional donat en un camí llarg i no exempte de dificultats. “La veritat és que no ha sigut un camí fàcil, ha sigut intens, amb moltes emocions pel mig, però que ha valgut la pena”, afegia.

El vídeo, publicat en el seu perfil personal, s’ha fet viral en les últimes hores i acumula ja més de tres milions de reproduccions i vora 350.000 m’agrades en el seu compte d’Instagram.

També et pot interessar

stats