"Jo et vull molt. Jo també a tu"', el moment del sorteig de la grossa de Nadal

En eixir el número premiat, el 86148  les dues xiquetes responsables de cantar-lo alliberaven la tensió amb tendresa

El moment del sorteig / À Punt Mèdia

A les 12:12 del matí, al Teatro Real de Madrid i amb el número de la grossa, açò era el que també s'escoltava: "Jo et vull molt. Jo també a tu". Era l'emoció de les dues joves, Yanisee i Paula, que entre llàgrimes i paraules entretallades deixaven escapar els nervis d'haver tingut la sort de cantar la grossa de Nadal del 2021. Les dos xiquetes han sigut les responsables de cantar el número i el premi de l'última sèrie del sorteig.

Moment emotiu en què Yanisee li diu a Paula que la vol molt
Moment emotiu en què Yanisee li diu a Paula que la vol molt / À Punt Mèdia

Aquesta imatge arreplega el moment en què Yanisee ―responsable de cantar els números― li diu a Paula ―que cantava els premis―, entre plors. En la imatge es pot veure Paula escoltar la seua companya amb atenció i un somriure. I a continuació, poc després d'haver agafat aire i evitar desconcentrar-se ―en el crucial moment de mostrar les boles guanyadores als membres de la taula― contestar-li: "Jo també". Una curta conversa, però plena de sentiments i complicitat, mentre milions de persones estaven pendent d'elles.

Una eixida a la tensió del moment que ha extret el somriure els membres de la taula presidencial així com de la resta de companys del col·legi de Sant Ildefons, Salvador Constantín Roa ―responsable d'extraure els números― i Fernanda Daniela Laborde ―responsable de fer el mateix amb els premis.

Moment del somriure dels membres de la taula presidencial
Moment del somriure dels membres de la taula presidencial / À Punt Mèdia

El sorteig extraordinari de Nadal de la loteria nacional, que cada 22 de desembre concentra l'atenció i dispara les il·lusions de tots i totes, també ha deixat un altre titular per al 2021. Ha sigut el fet d'eixir el número de la grossa més "alt de la història d'aquest sorteig": el 86148. Que ha caigut a Madrid, Las Palmas de Gran Canaria, Santoña i Ayamonte.

Segons després de la conversa entre les xiquetes
Segons després de la conversa entre les xiquetes / À Punt Mèdia

El tercer premi ha tingut color valencià

El número 19517, tercer premi del sorteig de Nadal, ha estat molt repartit a València entre particulars i abonats. La del 2021 ha sigut una edició un poc deslluïda a causa de la reducció de l'aforament al Teatro Real, imposada per la pandèmia del coronavirus.

Aquest sorteig centenari marca l'inici de les festes nadalenques, que per a moltes persones seran especialment dolces, en cas d'haver sigut guanyadors d'alguna part dels més de 2.400 milions d'euros que s'hi han repartit. Tot i la pandèmia, al 2021 les vendes de loteries han pujat un 17%.

Les boles del premi de la grossa de Nadal 2021
Les boles del premi de la grossa de Nadal 2021 / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats