Jandro, dels trucs de màgia en un institut valencià a triomfar arreu del món com David Copperfield

Viatgem a 1995 per a conéixer els origens del mag valencià que ha revolucionat el món de la màgia als Estats Units

El mag valencià quan tenia 17 anys i en 2021 durant una entrevista en 'TàP Zàping'
El mag valencià en una imatge d'arxiu quan tenia 17 anys i en 2021 durant una entrevista en 'TàP Zàping'
24 de novembre 2021 - 11:18 Actualitzat: 11 d'abril 2023 - 07:41

Alejandro López García, més conegut com 'Jandro', començava en el món de la màgia quan a penes era un adolescent. Ja a l'institut apuntava maneres sorprenent els seus companys i companyes amb els seus trucs de màgia. Si ens remuntem a 1995, entre les imatges de l'Arxiu RTVV trobem imatges del mag valencià, amb unes grans ulleres pròpies de l'època, on confessava dedicar més de tres hores al dia a la màgia.

El mag valencià que triomfa als Estats Units

Jandro ha fet història en la televisió estatunidenca gràcies a un espectacular truc de màgia que li ha servit per a guanyar per quinta vegada el trofeu Fool Us. El mag valencià va aconseguir aquest exclusiu premi en ser capaç de deixar atònits els dos membres del jurat, Penn & Teller, que en l'actualitat són els mags residents més longeus de Las Vegas.

Després de guanyar el programa en quatre ocasions convertint-se el 2021 en la persona que més trofeus havia guanyat a tot el món en el programa Fool Us ho tornava a fer amb el seu truc de la "moneda de la sort".

Jandro amb quatre trofeus 'Fool Us'
Jandro amb quatre trofeus 'Fool Us'

Jandro en À Punt

A més de participar amb els seus trucs en Magnífics a casa, la versió del programa Magnífics des de casa durant el confinament, també l'hem entrevistat en el programa TàP Zàping, on parlava del seu pas per talent show americà Fool Us i de la seua gira Descabellado.

També et pot interessar

stats