La frase de la xiqueta sobre l'ús de la mascareta protagonitza l'últim mural del grafiter J. Warx a València

L'artista urbà s'ha fet conegut per pintar sobre paret el rei emèrit Joan Carles I, Miguel Bosé i Fernando Simón, entre altres.

VÍDEO | La frase de la xiqueta sobre l'ús de la mascareta protagonitza l'últim mural del grafiter J. Warx a València

Un nou mural ha aparegut aquest dimecres a València. Només a l'endemà de fer-se viral la frase d'una xiqueta on defensava l'ús de la mascareta en la tornada a classe, l'artista urbà J. Warx l'ha plasmada sobre paret.

"És un poquet pitjor perquè no pots respirar del tot, però no passa res, és millor això que morir-se", deia la xiqueta a la pregunta d'una periodista d'À Punt Notícies sobre l'ús de la mascareta. El vídeo es va fer viral en qüestió d'hores i alguns personatges públics van compartir-lo com a exemple de trellat.

En la pintada ix un dels enemics de Batman, Bane, amb la seua mascareta característica i la frase de la xiqueta. El grafiter J. Warx s'ha fet conegut durant els últims mesos per representar l'actualitat a través de l'art. Entre d'altres, ha pintat murals de l'emèrit Joan Carles I –una obra que va boicotejar l'extrema dreta–, de Miguel Bosé i de Fernando Simón, entre altres.

També et pot interessar

stats