Forbes destaca sis valencians entre els millors influenciadors del 2022

La revista destaca el paper a les xarxes de Jordi Alemany, Marta Lozano, Roberto Bosquet, Violeta Magriñán, Samuel López i Izhan Galiana

Jordi Alemany, Marta Lozano, Roberto Bosquet, Violeta Magriñán, Samuel López i Izhan Galiana, entre els millors influencers de 2022, segons Forbes
Jordi Alemany, Marta Lozano, Roberto Bosquet, Violeta Magriñán, Samuel López i Izhan Galiana, entre els millors influenciadors del 2022, segons 'Forbes' / À Punt NTC

El paper que tenen els influenciadors en la societat va guanyant pes amb els anys i ja no es pot negar que és una professió que mou negocis, crea tendències arreu del món i arrossega una audiència molt fidel. Segons la revista Forbes, el nombre de seguidors a les xarxes socials ja no és allò que més importa d’un professional, sinó que tinguen un to i una veu pròpia enmig d’un món que ja frega la saturació. 

És per això que la publicació financera ha triat quins són els 75 influenciadors i influenciadores espanyols que impacten d’una manera més positiva a les xarxes, generen un contingut de qualitat i porten la seua imatge a un altre nivell. Entre aquests, veiem a sis valencians i valencianes. 

Jordi Alemany

Amb el reconeixement del millor influenciador de negocis d’enguany, Jordi Alemany (@jordialemany) destaca per la seua tasca en Linkedin amb 125.000 seguidors. Segons Forbes, destaca la seua capacitat per a simplificar conceptes i connectar amb persones i idees. Compagina la seua faena de mentor de negocis i formador en grans empreses amb la d’escriptor. 

Marta Lozano

En la categoria de Moda i amb més d’un milió de seguidors a Instagram apareix el nom de Marta Lozano (martalozanop), que “compagina a la perfecció la faena de model amb el treball a les xarxes”. Enguany, la valenciana ha acaparat l’atenció dels mitjans pels seus estilismes en grans cites internacionals, com el Festival de Canes. També té la seua pròpia marca de cosmètica, Glowfilter.  

Roberto Bosquet 

Bomber i triatleta, Roberto Bosquet ha desplegat tota la seua passió i creativitat per la cuina a les xarxes socials. Nascut a Vila-real (Plana Baixa), l’èxit de les seues receptes i el seu to despreocupat en Instagram l'han portat a escriure tres llibres, muntar un restaurant i crear una marca de begudes. 

Violeta Magriñán

Nascuda a la Vall d’Uixó (Plana Baixa), Violeta Magriñán (@violeta) supera els dos milions de seguidors en Instagram. Es va donar a conéixer en diferents programes de televisió i ara conta a les xarxes aspectes de la seua vida diària, com el procés de construcció de la seua casa de luxe a València. L’èxit també es trasllada a TikTok, on frega el milió de seguidors. 

Samuel López

L’èxit de Samuel López (samuellopez) en Tiktok és innegable. Els balls urbans d’aquest jove de Benetússer (Horta Sud) han captivat els usuaris d’aquesta xarxa social, on supera els vint milions de seguidors. Samuel també compagina aquesta faceta amb la de model a Instagram. 

Izhan Galiana

Baix l’usuari d’izhan_go, aquest jove alacantí recorre el món i grava els millors moments, sempre aportant la seua essència. En els seus vídeos comparteix també el seu moment de creació, com trucs per a gravar imatges davall de l’aigua, o curiositats a l’hora de viatjar. 

També et pot interessar

stats