Emotiu missatge d’acomiadament d’un maquinista que es jubila

El passatge es va sorprendre quan el conductor va explicar per megafonia que, en finalitzar el trajecte, acabava també la seua vida laboral

Un dels passatgers saluda el maquinista després d'arribar a l'estació / Renfe

“Per a mi aquest precís moment és molt especial. D'ací a uns 15 minuts arribarem al nostre destí, Alacant, i finalitzarem aquest viatge i, per a mi, també la meua vida laboral.” Així es va dirigir un maquinista de Renfe al passatge del tren d’alta velocitat que conduïa fa una setmana, abans d’acabar el seu últim trajecte, a la ciutat d'Alacant.

L’home no va voler deixar passar l’oportunitat d’anunciar als passatgers i passatgeres que estava a punt de jubilar-se després de 44 anys de carrera, aprofitant que tenia la possibilitat de comunicar-s’hi mitjançant la megafonia del tren. “Ha sigut per a mi una enorme satisfacció haver compartit amb tots vostés tants quilòmetres recorreguts”, afegia emocionat, abans d’agrair l’atenció del passatge i desitjar-los un bon 2024.

Ja en l’estació, diverses persones passaren a saludar al maquinista, que ja havia acabat el seu últim trajecte, i li encaixaren la mà per agrair-li el seu emotiu missatge i donar-li l’enhorabona. 

També et pot interessar

stats