Emoji Kitchen, la ferramenta de Google per a 'cuinar' fins a 30.000 icones personalitzades

L'eina permet combinar dues icones per a crear-ne una nova i és accessible des del buscador

'Emoji Kitchen' es pot accedir des del buscador de Google
'Emoji Kitchen' es pot accedir des del buscador de Google / À Punt NTC

Un pingüí pallasso o un cor fet amb paelles són algunes de les combinacions impensables d’emoticones que permet crear l'Emoji Kitchen, una ferramenta que ja és accessible per a usuaris de qualsevol dispositiu. En total es poden crear prop de 30.000 icones úniques que resulten de barrejar els atributs de dues de les 650 icones amb què compta el nostre teclat. 

Possibles combinacions que es poden crear amb 'Emoji Kitchen'
Possibles combinacions que es poden crear amb 'Emoji Kitchen' / À Punt NTC

Es pot accedir a aquesta fàbrica d'emoticones de diferents maneres. Fins ara només era possible amb dispositius Android a través de l’aplicació del teclat de Google, però ja està disponible des d'una plataforma en línia i a través del mateix motor de cerca per excel·lència. Només caldrà teclejar en el camp de cerca “Emoji Kitchen”, i posteriorment, clicar l’opció que diu “comença”. 

Per a començar a crear emoticones personalitzades cal fer clic en 'comença'
Per a començar a crear emoticones personalitzades cal fer clic en 'comença' / À Punt NTC

Aquest botó ens porta a una finestra on es despleguen totes les emoticones disponibles i una suma, on podem triar els dos elements i comprovar quin és l’emoji resultant. Una vegada tinguem la nostra creació feta, podem copiar l’emoticona com un arxiu d'imatge amb fons transparent (un fitxer .png) i compartir-lo a través de qualsevol canal de missatgeria.

També et pot interessar

stats