Concha García Zaera, la iaia instagramer, protagonista d'una falla sobre la tercera edat

El seu ninot, de quatre metres d'altura, remata el monument de la Falla Sevilla-Dénia, a València

El ninot de Concha García Zaera, a la Falla Sevilla - Dénia de València
El ninot de Concha García Zaera, a la Falla Sevilla-Dénia de València / Ana Escobar (Efe)

Amb 91 anys, Concha García Zaera és una de les influencers valencianes més reconegudes. Les seues il·lustracions digitals dissenyades amb el programa Paint de l'ordinador han aconseguit més de 300.000 seguidors fidels en Instagram i fins i tot Disney va encarregar-li el cartell de l'última estrena de Mary Poppins a Espanya.

Ara, "la iaia instagramer" també és la protagonista d'una falla. La comissió fallera Sevilla-Dénia ha dedicat el seu monument a la tercera edat i el remat central és un ninot de quatre metres d'altura de Concha, amb els pinzells i un ratolí a la mà. "Res em pot fer més il·lusió", ha publicat en el seu compte d'Instagram junt amb una foto el dia de la Plantà.

La seua filla ha declarat que per a la família és "un orgull màxim", però al mateix temps reconeix que no li fa massa gràcia veure cremar un ninot tan realista de sa mare, el qual ha sigut dissenyat gràcies a una tècnica precisa d'escaneig. Concha, en canvi, assegura que cremar el seu ninot "és el que ha de ser i és bonic" i li ha demanat a l'artista faller, Raúl Martínez, Chuky, que salve del foc el ratolí de l'ordinador perquè puga guardar-lo com a record.

També et pot interessar

stats