Coco i Luna, els noms de gos i gossa més comuns a Espanya

Luna coincideix amb el nom de gossa més comú al món, però en el cas dels gossos el nom més triat a escala internacional és Max

Una parella de gossos
Una parella de gossos / Shutterstock
15 de novembre 2021 - 12:40

Perquè posar-li el nom a un cadell no és tasca fàcil, pot ser aquests mapes et serveixen d'inspiració per a triar el dels vostres animalets de casa. En concret, parlem de gossos i gosses. Hi ha milers de noms, alguns divertits, altres que evoquen els de persones conegudes, o bé noms que t'identifiquen amb un territori lingüístic. Si parlem dels més comuns, al món, són Luna per a les femelles i Max per als mascles. A Espanya, els noms de gossa més comuns són Luna, Nala i Kira, i els de gos són Coco, Thor i Max.

Aquestes dades són fruit d'un estudi realitzat per l'asseguradora australiana d'animals de companyia Budget Direct, que ha seleccionat els deu noms de gossos i gosses més importants de cada nació mitjançant dades de registres públics de gossos, organitzacions benèfiques de benestar animal i proveïdors d'assegurances d'animals. L'equip de Budget Direct ha traçat un mapa per a mascles i un altre per a femelles per a mostrar-ne els resultats en cada país:

Noms de gos més comuns al món
Noms de gos més comuns al món / Budget Direct
Noms de gossa més comuns al món
Noms de gossa més comuns al món / Budget Direct

També et pot interessar

stats