Choriza May, la drag-queen de Guadassuar que participarà en el concurs ‘RuPaul's Drag Race’ de la BBC

La col·laboradora d’À Punt competirà en la versió britànica d’aquest famós format televisiu a partir del setembre

Choriza May és col·laboradora del programa de ràdio d'À Punt 'Podríem fer-ho millor'
Choriza May és col·laboradora del programa de ràdio d'À Punt 'Podríem fer-ho millor'
18 d'agost 2021 - 15:11

“Perquè soc la més guapa i la més arriscada de tot Espanya”. Amb aquestes paraules en valencià explica la drag-queen de Guadassuar Choriza May per què ha de guanyar el concurs RuPaul's Drag Race en un vídeo promocional que la BBC ha estrenat aquest dimecres en xarxes socials.

En aquest famós format televisiu les participants lluiten per convertir-se en la pròxima estrela del drag i han de demostrar la seua destresa en proves de ball, maquillatge i confecció, entre d’altres. Choriza May, que juga en el nom amb el seu origen i el cognom de l'exprimera ministra anglesa Theresa May, no és nova en aquest món. Va guanyar popularitat fa uns anys amb un xou crític amb el Brexit a Newcastle, el seu lloc de residència.

Darrere del personatge de Choriza May s'amaga Adrián Martín, un jove dissenyador gràfic que se'n va anar al Regne Unit per a cercar un futur millor. La drag-queen és una cara coneguda d’À Punt, ja que és col·laboradora de Podríem fer-ho millor. Podeu escoltar ací les seus intervencions en el programa de ràdio.

També et pot interessar

stats