Carolina Ferre es fa viral per un tuit sobre Felip VI

La presentadora de Cocentaina va compartir una foto del monarca cap per avall durant el seu missatge de Nadal.

Tuit de Carolina Ferre amb una foto de Felip VI girada
Tuit de Carolina Ferre amb una foto de Felip VI girada / Twitter: @carolinaferre2

La presentadora Carolina Ferre s'ha fet viral aquest Nadal a causa d'un polèmic tuit amb una foto de Felip VI cap per avall. En clara referència al retrat de Felip V que penja cap per avall al Museu Municipal de l'Almodí de Xàtiva (Costera), Carolina Ferre va publicar en Twitter una fotografia del rei Felip VI girada mentre s'emetia el tradicional discurs de Nadal del monarca aquest dijous. Un discurs que enguany ha generat polèmica ja abans de ser pronunciat degut a la situació de son pare, investigat per la Fiscalia del Tribunal Suprem.

Amb més de 14.000 m'agrada i centenars de comentaris, el tuit de Carolina Ferre no ha deixat indiferent ningú. Els comentaris es divideixen entre els que la qualifiquen de "reina" i es declaren fans incondicionals de Ferre, i els que l'acusen de voler "cridar l'atenció" i critiquen el que consideren una afronta a la corona.

Tant és així que, aquest divendres de matí, Ferre, que presentarà les campanades 2021 d'À Punt, ha fet una publicació, aquesta vegada amb una fotografia del retrat de Felip V cap per avall, tal com s'exposa a Xàtiva. I explicant que als socarrats "ens agrada penjar els quadres del revés".

També ha retuitejat alguns que ha considerat "atacs molons" i ha publicat el següent missatge: "M'he equivocat, ho sent molt, no ho tornaré a fer" (amb veu de rei emèrit).

Més tard ha decidit donar explicacions amb un missatge en què explicava que son pare i sa mare tenien ideologies ben diferents i que l'han educat "amb llibertat de poder fer i dir el què vulga".

També et pot interessar

stats