La campanya que porta als tribunals l’autor d’una paella insulsa

Cuinar els diumenges pot ser pitjor que un juí. Amb aquesta metàfora juga amb èxit l’espot d’Arròs Dacsa, El veredicto

Campanya d'Arròs Dasa 'El Veredicto'
Campanya d'Arròs Dasa 'El veredicto' / Arròs Dacsa

La glòria reservada a aquell o aquella que gosa agafar les regnes de la paella de diumenge també comporta una gran responsabilitat. I és que el paladar dels comensals no sempre és fàcil de conquerir i alguns arriben al moment de tastar la primera cullerada disposats a exercir la implacable acusació en un juí improvisat. 

Això és exactament el que li passa a Óscar Ramos, un dels actors protagonistes de L’Alqueria Blanca, en el nou espot d’Arròs Dacsa titulat El veredicto. Una campanya que es va presentar dimecres i amb què ràpidament s’han sentit identificades moltes valencianes i valencians. 

L’ocurrent metàfora visual transporta l’artista paeller del dinar familiar al banc dels acusats d’una lúgubre sala de juí. Envoltat d’un imaginari solemne que recorda alguns dels clàssics cinematogràfics dedicats a grans casos judicials, el cunyat del protagonista carrega amb arguments i proves (com els restes d’una pastilla de caldo) contra la paella de l’acusat: "L’acusació la troba una miqueta… insulsa".

Una de les proves incriminatòries presentades al juí de la campanya: restes d'una pastilla de caldo
Una de les proves incriminatòries presentades al juí de la campanya: restes d'una pastilla de caldo / Arròs Dacsa

Però, com passa en bona part de la filmografia judicial nord-americana, un final èpic salvarà l’acusat de les flames. I és que, com explica Arròs Dacsa, "hem volgut trencar una llança per totes eixes persones valentes que s’enfronten al foc mentre la resta està a la piscina, amb la cerveseta a la mà. Va per vosaltres!"

També et pot interessar

stats