"Baixa del bus": la reacció d'una conductora d'autobús als comentaris sexistes d'un viatger

Eren les quatre i mitja de la matinada de dissabte quan l'usuari, visiblement afectat per l'alcohol, va pujar a l'autobús i va començar a fer comentaris masclistes a la conductora sense parar

Conductora d'autobús expulsa viatger borratxo
Una conductora d'autobús expulsa un viatger borratxo / @geeranio / TikTok

L'actuació d'una conductora d'autobús de Barcelona a l'hora d'expulsar del vehicle un jove borratxo que li faltava al respecte està rebent multitud de mostres de suport a les xarxes socials. El vídeo del moment captat i publicat en TikTok per l'usuari @geeranio acumula ja un milió i mig de reproduccions i més de 5.000 comentaris; la immensa majoria, de suport a la treballadora.

@geeranio Contexto: 4:30 de la madrugada, sabado, Barcelona. #barcelona #borracho ♬ sonido original - GeeRaniO

Eren les quatre i mitja de la matinada de dissabte quan l'usuari, visiblement afectat per l'alcohol, va pujar a l'autobús i va començar a fer comentaris masclistes a la conductora sense parar, a pesar que ella li va demanar que deixara de fer-ho en diverses ocasions, fins que es va fartar i el va fer fora.

Com es veu al vídeo, una altra usuària de l'autobús també el convida a deixar el transport i, davant de la pressió de la situació, l'home acaba cedint i se'n va.

@geeranio

Contexto del video donde la conductora echa al chico que la acosaba

♬ sonido original - GeeRaniO

També et pot interessar

stats