Ancor Montaner, l'agulla més popular de l'Eliana

El dissenyador de moda s'ha proclamat guanyador del talent show 'Maestros de la costura'.

Ancor i Berta en Bona vesprada
30 de març 2021 - 13:37

El dissenyador de moda de l'Eliana Ancor Montaner s'ha convertit en el guanyador de la quarta edició del talent show d'RTVE Maestros de la costura. "Em sent com la Ventafocs, sent que la lluentor i els jutges han sigut les meues fades", ha declarat als mitjans de comunicació. Llicenciat en Belles Arts, va ser expulsat en el quart programa, però en tornar després d'una repesca ha aconseguit imposar-se en la final als seus competidors.

El programa Bona vesprada va visitar l'elianer el passat mes de febrer en el taller on fa classes de pintura i patronatge. Ancor va ensenyar a la reportera Berta Báidez algunes de les seues creacions, entre les quals destaquen els vestits de dona amb inspiració dels anys cinquanta.

Ancor ha sigut un dels concursants del programa més popular en les xarxes socials i ja no passa desapercebut entre els seus veïns. El jove de 27 anys contava en el magazín de Màxim Huerta que ha d'eixir de casa 15 minuts abans per a arribar al treball perquè tot el món el para pel carrer, cosa que considera "tot un honor".

També et pot interessar

stats