Ana Morgade fa viral el seu look en la Seminci: una funda de roba

L'actriu ha volgut visualitzar la diversitat dels cossos i la pressió que senten les dones en els actes públics

El vestit de Morgade a la catifa de la Seminci
El vestit de Morgade a la catifa de la Seminci / Claudia Alba (Europa Press)

"Durant dies vaig patir pensant què portar a la catifa de la Seminci. Rumiant què lluir, aquesta vegada vaig pensar... Si és que em queda millor la bossa que el vestit!". És l'explicació que ha publicat l'actriu i presentadora Ana Morgade en xarxes socials per a argumentar la seua decisió de vestir una funda de roba en la catifa del Festival de Cinema de Valladolid.

Una decisió per tal de visualitzar la pressió a què se sent sotmesa cada vegada que ha de triar un vestit per a desfilar davant les càmeres en esdeveniments públics com aquest. "No tinc un cos de talla estàndard, per descomptat no soc model, i no m'és gens fàcil trobar un vestit que no em faça sentir terriblement mal feta. Durant anys he eixit a posar amb roba que no em parava molt bé, aterrada, pensant que és el meu cos l'equivocat. Però no, era la meua actitud l'errònia. El meu cos és perfecte per al que soc i al que em dedique: la comèdia", ha comentat Morgade.

Les fotos s'han estés per les xarxes i el tema s'ha convertit en tendència durant tot el dia. Molts comentaris aplaudien el look i el missatge, al qual moltes dones s'han sumat compartir en les seues experiències sobre la pressió que suposa per a una dona vestir com s'espera que ho faça. Per la seua banda, vistes les reaccions, Morgade ha agraït els missatges de suport i s'ha felicitat, amb ironia, d'haver "trobat el vestit de la meua vida".

També et pot interessar

stats