'A ningú que li passe': un any del relat humorístic de la quarantena d’Eugeni Alemany

L’humorista valencià recorda en ‘A la Ventura’ com van sorgir els vídeos que relataven els moments més quotidians del confinament. 

eugeni alemany punter
eugeni alemany punter

L'humor va ser el millor aliat per a combatre els dos mesos de confinament domiciliari l’any passat. Un dels grans protagonistes en les xarxes va ser l’humorista valencià i presentador del concurs d’À Punt Atrapa’m si pots, Eugeni Alemany, que ens va obrir les portes de sa casa cada dia, amb vídeos que relataven els moments quotidiants de la quarantena, com anar a fer la compra al supermercat o tallar-se el monyo, però amb la naturalitat que el caracteritza. 

En una entrevista al programa A la Ventura, Eugeni ha recordat que precisament aquest dissabte fa un any de la seua primera publicació en Instagram en què contava els primers moments del seu confinament a casa.  

A partir d’aquesta story en Instagram, el diari de la quarantena A ningú que li passe es va convertir en tot un èxit en les xarxes, ja que els 40 vídeos que hi va publicar tenen de mitjana 100.000 visualitzacions cadascun. 

 

Alguns dels moments més celebres són el d’una cursa entre una màquina per a llimar les durícies i una aspiradora “moderna” i el de l'aparició del personatge de Lejía Man. “Jo m’ho he passat bé dins del que ha sigut una voràgine. Fa un any em diuen que 5.000 persones anaven a una cursa entre una aspiradora i una màquina per a llimar les durícies i no m’ho hauria cregut”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats