60 euros l’hora per dissenyar jardins en Minecraft

Aquesta estranya oferta de treball perfecta per a gamers s’ha fet viral.

Captura de pantalla del videojoc Minecraft
Captura de pantalla del videojoc Minecraft

Per a aconseguir una ciutat pròspera en el popular vídeojoc Minecraft és molt útil tindre nocions de jardineria. D’aquesta forma pots millorar la pròpia producció d’aliments i elements per al teu banc de treball, a més d’aconseguir una ciutat molt més bonica. 

Però la jardineria no és un ofici senzill, ni en la vida real ni en la virtual, i per a moltes persones pot resultar útil que algú les aconselle sobre com maximitzar els beneficis del seu jardí. 

Això ha de ser el que han pensat a la consultoria britànica WhatShed, autodenominada la consultora més gran per a qui vol comprar un jardí, que ha publicat una oferta de treball en el seu web per a jardiners virtuals en Minecraft.

Busquen una sèrie de persones expertes que puguen “brindar assessorament professional als jugadors que busquen millorar el seu espai a l’aire lliure en el joc” a canvi de 50 lliures (uns 60 euros) per cada hora que passen en el joc. 

Només cal tindre coneixement pràctic del videojoc i grans habilitats de comunicació per a transmetre els coneixements sobre jardineria als i les clientes, a més d’una creativitat innata i capacitat per a “proporcionar a la clientela configuracions suggerides dins del pressupost i crear dissenys exclusius”.

També et pot interessar

stats