De 3 a 25.000 seguidors per comentar paelles en el TikTok: "Demà no aniré jo a pel pa"

Entrevistem Lola, la protagonista del vídeo que ja compta amb més de milió i mig de reproduccions a tot el món.

Entrevistem Lola, la protagonista del vídeo que ja compta amb més de milió i mig de reproduccions a tot el món
09 de febrer 2021 - 08:01

Lola, més coneguda com @madreindignadaa al TikTok, s'ha fet viral per comentar uns vídeos on cuinen unes paelles ben diferents a les d'ací. "Això no es fa en una paella, ceba!?", diu al vídeo que ja té més d'un milió i mig de reproduccions.

L'origen del seu TikTok: "Jo faig la pallassa i això val perquè la gent disfrute una estoneta, així que... a la marxa!"

En Bona vesprada l'hem entrevistada per a conéixer d'on naix la idea de fer-se tiktoker. "M'operaren de càncer de mama i una companya d'habitació feia tots els dies alguna cosa en el TikTok. Fes-me seguidora d'ella en el TikTok, li vaig demanar a la meua filla, i m’hi va apuntar", ens conta Lola. Va ser el seu fill qui li va enviar el vídeo de la paella i li va suggerir que el comentara. A partir d'aquest moment, "25.000 seguidors, de 3 que en tenia". Quan en Bona vesprada li comenten que s'ha convertit en una influencer, ella bromeja: "demà no aniré jo a pel pa".

D'una altra banda, confessa que és l'omnipresència del Covid als mitjans la que l’ha espentada a fer-se un compte en TikTok. "Tot es Covid per on mires, i a la gent major, que no sabem manejar tot açò, ens fa falta alguna alegria que no siga Covid".

La comentarista de paelles: "Tiren l'arròs sense fer el cavallonet, unes animalades!"

A l'entrevista amb Màxim Huerta ens va contar en exclusiva que estava amb els preparatius per a publicar el següent vídeo, en què comenta una paella de llagostins. "Li posa el llagostí cuit en el sofregit... Però si està cuit, perquè vol sofregir-lo?! Unes animalades!". I de nou, en aquesta paella també "tiren l'arròs sense mesureta, sense fer el cavallonet, tot alhora, uns destarifos...".

Lola ens ha confessat que se sent molt a gust fent de comentarista en aquest registre, que no comentaria mai sobre política o sobre moda, "però això no vol dir que si hi ha alguna cosa que no m'agrada, que ho diga."

Per què @madreindignadaa?

L'origen del seu nom d'usuari en el TikTok té a veure amb Lady Gaga. El seu fill va anar a traure entrades per al concert d'aquesta cantant, "en volia cinc i només en va aconseguir dos", ens conta Lola. A partir d'ahí la seua indignació va ser protagonista de programes com Equipo de investigación, de La Sexta.

També et pot interessar

stats