Els resultats del 10N en cada municipi de la Comunitat Valenciana

Consulta els resultats electorals amb el mapa interactiu del territori.

Clicka ací https:
Clicka ací https: / /eleccions.apuntmedia.es/va/resultats/10n-congres-per-municipis/ per a ampliar el mapa.

Els resultats electorals del 10N han dibuixat un panorama que deixa 10 diputats del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana, 8 del PP, 7 de Vox, 4 d'Unides Podem, 2 per a Ciutadans i 1 per a Compromís. Però, com s'ha votat en cada municipi?

Els resultats es poden consultar en aquest mapa interactiu que es pot veure en aquest enllaç.  

https://eleccions.apuntmedia.es/va/resultats/10n-congres-per-municipis/

A la Comunitat Valenciana l'empat de blocs entre l'esquerra i la dreta dels comicis del 28A s'ha resolt ara en favor de les dretes, que aconsegueixen 17 escons davant dels 15 dels partits del Botànic. La suma conjunta dels vots del PP, Vox i Ciutadans també supera la dels partits del Botànic, ja que el bloc de dreta n'ha tret vora 35.000 més. En concret, 1.245.514 davant de 1.210.458, respectivament.

Per circumscripcions, a Alacant el PSPV-PSOE aconsegueix quatre escons, seguit de Vox i PP amb tres, i Unides Podem i Ciutadans amb un. A Castelló, els socialistes trauen dos diputats i el Partit Popular, Vox i Unides Podem un. Finalment, a la circumscripció de València, el PSPV i els populars n’obtenen quatre, Vox tres, Unides Podem dos, i Ciutadans i Més Compromís un cadascun. 

També et pot interessar

stats