Els partits tanquen la campanya electoral més curta

Han aprofitat les últimes hores abans del 10N per a llançar les últimes propostes i mesures dels programes electorals.

VÍDEO | Els partits tanquen la campanya electoral més curta

El PSOE ha triat Torrent per al tancament de campanya, en un acte amb tots els caps de llista de València, Alacant i Castelló. Els socialistes han fet una crida a la mobilització i han assegurat que mai com ara el feixisme havia estat tant prop de les institucions i tant blanquejat per la dreta, en referència a Vox. 

Pel que fa al PP, el candidat a la presidència, Pablo Casado, i la candidata al Congrés per València, Belén Hoyo, s’han compromés a solucionar els problemes valencians. Han apel·lat a un finançament just, a fer realitat el corredor mediterrani i a la defensa dels cítrics.

Per la seua banda, Ciutadans ha apostat per un gran acord per a lluitar contra el despoblament i la baixa natalitat amb mesures fiscals per a emprenedors i agricultors. Les mesures les ha anunciades la candidata de Ciutadans al Congrés per València, María Muñoz, a Caudete de las Fuentes, a la comarca d’Utiel-Requena. 

Els candidats d’Unides Podem al Congrés per Alacant, Txema Guijarro i María Teresa Pérez, han tancat la campanya en un acte on han estat acompanyats del vicepresident segon de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, i la síndica de la formació morada a les Corts, Naiara Davó. La formació aposta per pujar el salari mínim a 1.200 euros, garantir unes pensions dignes i derogar la reforma laboral.

Pel que fa a Vox, ha tancat la campanya electoral a la plaça Santa Clara de Castelló. El cap de llista de la formació al Congrés per Castelló, Alberto Asarta, acompanyat per la presidenta del partit a la capital de la Plana, Llanos Massó, ha assegurat que han centrat el seu programa en la unitat d’Espanya, en fer front al “pancatalanisme” i en la protecció de l’agricultura. 

Més Compromís ha tancat la campanya electoral al Centre Cultural del Carme de València. Joan Baldoví, candidat al Congrés per València, acompanyat en l’acte per Íñigo Errejón, ha afirmat que en aquestes eleccions el vot és més necessari que mai.

També et pot interessar

stats