Obrin el termini per a sol·licitar el servei de transport en ambulància per a anar a votar

Pot sol·licitar-se fins al 7 de novembre telefonant a la Creu Roja o a través d’un centre hospitalari en cas d’estar ingressat.

VÍDEO | Obrin el termini per a sol·licitar el servei de transport en ambulància per a anar a votar

La delegació del govern a la Comunitat Valenciana ha previst, en coordinació amb la Creu Roja, un servei de transport per a la jornada electoral del 10 de novembre amb l'objectiu de facilitar el dret a vot a les persones que el demanen.

El servei pot sol·licitar-se fins al dijous 7 de novembre, a les 15:00 hores, telefonant a la Creu Roja o a través del centre hospitalari corresponent, en el cas d'estar ingressat. El telèfon únic per a sol·licitar el servei és el 96 522 47 93 o a través del correu electrònic eleccionescv@cruzroja.es.

El servei d'ambulàncies, totalment gratuït, s'adreça als ciutadans que necessiten aquest transport per motius d'edat, malaltia o per tindre algun impediment físic.

Durant tota la jornada electoral, entre les 9:00 i les 20:00 hores, el voluntariat de la Creu Roja arreplegarà les persones sol·licitants al centre hospitalari, la residència o el domicili, les traslladaran al corresponent col·legi electoral i les portaran de tornada.

També et pot interessar

stats