Així han votat els dirigents dels principals partits valencians

Puig, Bonig, Cantó, Llanos, Oltra i Dalmau fan una crida a la ciutadania perquè exercisca el dret al sufragi.

Així han votat els dirigents dels principals partits valencians

Els dirigents dels principals partits polítics valencians ja han depositat el vot en els seus col·legis electorals. Puig, Bonig, Cantó, Llanos, Oltra i Dalmau fan una crida a la ciutadania perquè exercisca el dret al sufragi.

El més matiner ha sigut el president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, que ha votat a la seua localitat natal, Morella, al col·legi de la Plaça de Sant Miquel. Des d'allà ha defensat la necessitat de votar per a evitar una involució i consolidar els drets que ha assolit la ciutadania.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha votat al migdia a la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa, al col·legi públic Sant Vicent Ferrer. Ha afirmat que els comicis són una segona volta en què confia que isca un parlament que desbloquege la situació a Espanya. 

El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha exercit el dret al sufragi al Col·legi Notarial de València. Ha dit que confia que la mobilització ciutadana en la jornada electoral permeta superar el bloqueig i posar el país en marxa.

La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha animat a votar amb un somriure "per a defensar la democràcia". Ha votat a les 12:30 h a Riba-roja al col·legi Eres Altes de Riba-roja al Camp de Túria i ha insistit que tots els vots valen el mateix. 

José María Llanos, el president provincial de Vox a València, ha votat al migdia i ha destacat la importància que la ciutadania “parle” exercint el dret a vot.

Per últim, el vicepresident segon del Consell i membre d'Unides Podem, Rubén Martínez Dalmau, va votar fa uns dies per correu, i ha demanat "omplir les urnes" per tal d'avançar "cap a un govern progressista" que mire "pels drets de la gent i per un món més feminista".

També et pot interessar