Diumenge de campanya electoral

Les candidatures omplin d'actes les agendes per a incidir en els seus missatges de cara al 10N.

VÍDEO | Diumenge de campanya electoral

Quan falta una setmana per a les eleccions generals del 10 de novembre, els partits omplin d'actes les agendes per a incidir en els seus missatges.

Els socialistes exigeixen infraestructures dignes als Ports

El cap de llista del PSOE per Alacant, Pedro Duque, ha visitat la reserva marina de Tabarca i ha acompanyat els investigadors de la Universitat d'Alacant en el treball de camp que hi fan. Els candidats al senat de Castelló i d'Aragó, i dirigents del partit socialista com ara Ximo Puig, s'han reunit a Morella per a reivindicar la cohesió entre els territoris i exigir infraestructures dignes com és el cas de la nacional 232. 

El PP es presenta com l'únic partit que pot desbloquejar la formació de govern

La candidata del PP al Congrés per Alacant, Macarena Montesinos, ha fet una crida, des de Sant Vicent del Raspeig, a la participació el 10N. Ha assegurat que el PP és l'únic partit que pot assegurar el desbloqueig en la formació de govern a Espanya. Per la seua part, el cap de llista al Congrés per Castelló, Óscar Clavell, ha fet parada a Borriana, on ha dit que s'ha de tirar Pedro Sánchez de la Moncloa i que l'única solució a la fragmentació del centredreta és el vot al PP.

Ciutadans dona a conéixer les seues propostes en matèria de sanitat

A Alacant, Ciutadans ha debatut sobre sanitat, en un acte en què ha intervingut la cap de llista al Congrés per Alacant, Marta Martín. Ha explicat en què es basen les propostes de la formació taronja: una targeta sanitària única, una història clínica compartida i la lluita contra les llistes d'espera.

Unides Podem celebra l'acte central de campanya a València

Unides Podem ha celebrat l'acte central de campanya a València, on han estat els caps de llista de les circumscripcions valencianes i el coordinador general d'Esquerra Unida, Alberto Garzón. El candidat al Congrés per València, Héctor Illueca, ha assegurat que només les propostes polítiques d’Unides Podem garanteixen els drets recollits en la Constitució, i que no es queden en paper mullat. 

Vox anima a lluitar contra la memòria històrica

Vox ha celebrat aquest cap de setmana un acte per a joves a Madrid amb els dirigents d'aquesta formació, Rocío Monasterio i Iván Espinosa de los Monteros. Monasterio ha dit que a Espanya els totalitaris es camuflen com a demòcrates i ha animat a lluitar contra la memòria històrica i el que ha qualificat d’adoctrinament de gènere.

Més Compromís reivindica els pobles d'interior

Més Compromís ha recorregut aquest diumenge el Maestrat per a visibilitzar la importància de donar veu als pobles d’interior. La candidata al Congrés per Castelló, Marta Sorlí, ha visitat Benassal, Alcalà de Xivert i Vinaròs.

A més, en un acte a València la coalició ha defensat els drets del col·lectiu LGTBI. Joan Baldoví, candidat al Congrés per València, ha dit que cal traslladar al govern d'Espanya lleis més avançades per a protegir les persones gais i trans, com es fa ací.

També et pot interessar

stats