À Punt inicia aquest diumenge les entrevistes als candidats i candidates valencianes

Les entrevistes formen part de la cobertura especial de les eleccions generals del pròxim 10 de novembre.

Imatge de tots els entrevistats que passaran pels estudis d'À Punt Mèdia.
Imatge de tots els entrevistats que passaran pels estudis d'À Punt Mèdia.

Després del debat amb què ha començat la cobertura especial de les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, À Punt inicia, a partir d'aquest diumenge, una sèrie d'entrevistes amb els candidats i candidates valencianes dels sis partits amb representació parlamentària.

El primer candidat entrevistat serà el cap de llista per València al Congrés de Més Compromís, Joan Baldoví, a partir de les 15:00 h d'aquest diumenge.

Excepcionalment aquesta primera entrevista s'emetrà en la televisió, mentre que la resta es farà dins de Les notícies del matí i podran tant escoltar-se per la ràdio com veure's per la televisió i el web. 

Totes les entrevistes tindran una cobertura i un seguiment especial també a través del web i les xarxes socials. 

L'orde de la resta d'entrevistes serà el següent: Ignacio Gil Lázaro, cap de llista de Vox al Congrés per València, el dilluns 4 de novembre; Héctor Illueca, cap de llista d'Unides Podem al Congrés per València, el dimarts 5 de novembre; Maria Muñoz, cap de llista de Ciutadans al Congrés per València, el dimecres 6 de novembre; Belén Hoyo, cap de llista del Partit Popular al Congrés per València, el dijous 7 de novembre; i José Luis Ábalos, cap de llista del PSOE al Congrés per València.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web, en les aplicacions mòbils i de smart TV. A més, totes les entrevistes seran publicades en el web d'À Punt.

L'audiència d'À Punt pot enviar preguntes per als candidats i candidates a través de Twitter, amb l'etiqueta #EleccionsÀPunt, i també d'Instagram a través del formulari de pregunta en les històries del compte d'À Punt Notícies.

També et pot interessar

stats