Últimes jornades de mítings per a fer-se amb els estats clau

La congressista demòcrata Alexandria Ocasio-Cortez ha advertit sobre la probabilitat que Trump busque invalidar part del vot per correu.

Últimes jornades de mítings per a fer-se amb els estats clau

Les eleccions als Estats Units encaren la recta final i tant el presidenciable republicà Donald Trump com el demòcrata Joe Biden aborden una agenda frenètica de mítings i tracten de guanyar vots als estats decisius per a aconseguir els seus delegats.

Des de la ciutat de Washington, Vicent Montagud, coordinador de Món i enviat especial d'À Punt Notícies, informa d'una jornada farcida de mítings que poden capgirar els pronòstics de les enquestes.

Temor a la declaració prematura d'una victòria de Trump

La congressista Alexandria Ocasio-Cortez, representant de l'ala més progressista del Partit Demòcrata, ha advertit aquest diumenge que el país viu un moment “extremadament perillós”.

Per a la candidata a la reelecció, Trump està intentant declarar la seua victòria prematurament en diversos estats clau i que els tribunals invaliden els vots per correu. Amb la probabilitat d'aquest escenari, Ocasio-Cortez ha apel·lat a la importància de les manifestacions no violentes i ha esmentat una possible “vaga general”.

També et pot interessar