Últimes jornades de mítings per a fer-se amb els estats clau

La congressista demòcrata Alexandria Ocasio-Cortez ha advertit sobre la probabilitat que Trump busque invalidar part del vot per correu.

El coordinador de Món d'À Punt, Vicent Montagud

Les eleccions als Estats Units encaren la recta final i tant el presidenciable republicà Donald Trump com el demòcrata Joe Biden aborden una agenda frenètica de mítings i tracten de guanyar vots als estats decisius per a aconseguir els seus delegats.

Des de la ciutat de Washington, Vicent Montagud, coordinador de Món i enviat especial d'À Punt Notícies, informa d'una jornada farcida de mítings que poden capgirar els pronòstics de les enquestes.

Temor a la declaració prematura d'una victòria de Trump

La congressista Alexandria Ocasio-Cortez, representant de l'ala més progressista del Partit Demòcrata, ha advertit aquest diumenge que el país viu un moment “extremadament perillós”.

Per a la candidata a la reelecció, Trump està intentant declarar la seua victòria prematurament en diversos estats clau i que els tribunals invaliden els vots per correu. Amb la probabilitat d'aquest escenari, Ocasio-Cortez ha apel·lat a la importància de les manifestacions no violentes i ha esmentat una possible “vaga general”.

També et pot interessar

stats