Últim cap de setmana d’eleccions als EUA amb xifres rècord de contagis

El coordinador de Món d’’À Punt Notícies’, Vicent Montagud, dona les claus d’aquesta jornada dels comicis estatunidencs.

El coordinador de Món d’’À Punt Notícies’, Vicent Montagud.

La ciutadania estatunidenca afronta l’últim cap de setmana de la carrera electoral per la Casa Blanca. Els sondejos apunten que aquesta vegada serà Joe Biden qui guanyarà els comicis, però tant el presidenciable demòcrata com Donald Trump aprofiten al màxim les últimes jornades per a convéncer l’electorat indecís.

Vicent Montagud, coordinador de Món i enviat especial d’‘À Punt Notícies’, informa des de Washington de l’última hora d’unes eleccions presidencials marcades per la pandèmia.

Nova York es prepara per a possibles incidents

Els comerciants de Manhattan, un dels districtes de Nova York, han decidit blindar les botigues perquè tenen por que el procés per a elegir el president desemboque en incidents. La polarització política és molt gran al país i els preocupa que un recompte llarg per l’elevada participació per correu complique les coses. Moltes botigues que venen armes, a més, han optat per retirar-les dels aparadors.

També et pot interessar

stats