El senador demòcrata Bernie Sanders prediu la reacció de Trump i es fa viral en xarxes

Sanders va dir que si la votació en urna no era aclaridora des del principi, Trump podria autoproclamar-se guanyador abans del recompte.

VÍDEO | El senador demòcrata Bernie Sanders prediu la reacció de Trump i es fa viral en xarxes

El senador demòcrata Bernie Sanders ja va pronosticar el passat 24 d'octubre en The Tonight Show, un late night de la cadena NBC, la reacció que ha tingut aquest dimecres el president dels Estats Units i candidat republicà, inèdita en la història del país, d'autoproclamar-se guanyador amb tot per decidir i anunciar que recorrerà al Tribunal Suprem per a assegurar la seua victòria. Una predicció que s'ha fet viral a les xarxes.

Una setmana abans de les eleccions, Sanders va alertar que si la votació en urna no era aclaridora des del principi, Trump podria autoproclamar-se guanyador abans del recompte i qüestionar després el vot per correu, que generalment es decanta del costat demòcrata, si no li fora favorable, en una estratègia per a conservar siga com siga la Casa Blanca.

"En aquest moment Trump diria: “Ho veieu? Us vaig dir que hi hauria frau. Us vaig dir que el vot per correu era fraudulent. I no deixarem el càrrec”. Això és una cosa que a mi i a molts ens preocupa", va explicar el senador en horari de màxima audiència al presentador Jimmy Fallon. El senador demòcrata Bernie Sanders prediu pas a pas la reacció de Trump.

També et pot interessar

stats