Biden: "Pensem que estem en el camí per a guanyar"

Donald Trump assegura al seu compte de Twitter que els demòcrates "tracten de furtar les eleccions".

Joe Biden en la seua compareixença a Delaware. (Reuters)
04 de novembre 2020 - 07:10

El candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, ha comparegut a les 6:40 (hora espanyola) per a demanar paciència amb el recompte de vots perquè es podria allargar. "Pensem que estem en el camí per a guanyar" ha assegurat Biden que s'ha dirigit als seus votants. "Hem de continuar tenint fe. Gràcies, gràcies i gràcies" ha acabat el demòcrata.

En una trobada amb simpatitzants en l'exterior del Chase Center de Wilmington (Delaware), ha assenyalat que és "optimista" sobre poder guanyar Wisconsin i Michigan, encara que "pot portar temps" declarar la seua victòria, sobretot, pels retards a Pennsilvània.

Poc després de la compareixença de Biden, Donald Trump ha assegurat al seu compte de Twitter que, tot i que els republicans tenen "un gran avantatge", els demòcrates "tracten de furtar les eleccions". "Mai els deixarem fer-ho. No es poden emetre vots després del tancament dels col·legis" ha afegit l'actual president dels Estats Units. Només uns minuts després la xarxa social alertava amb el següent missatge: "Tot o part del contingut compartit al tuit és qüestionable i pot proporcionar informació enganyosa sobre com participar en unes eleccions o en altres processos cívics".

També et pot interessar

stats