Txema Guijarro: “Si pensem que el model dels transvasaments ens servirà en el futur estem molt equivocats”

El cap de llista d’Unides Podem al Congrés per Alacant posa com a principals reptes el canvi climàtic, l’accés a l’aigua i l’agenda feminista.

Txema Guijarro en À Punt Notícies matí
Txema Guijarro en À Punt Notícies matí

La Comunitat Valenciana serà una de les més afectades pel canvi climàtic, per la qual cosa cal preparar-se. És una de les principals tesis exposades per Txema Guijarro en À Punt Notícies matí. El cap de llista d’Unides Podem al Congrés per Alacant creu que cal canviar el model d’accés a l’aigua, un tema “clau” per a Alacant. “Si pensem que el model dels transvasaments ens servirà en el futur estem molt equivocats”.

Les alternatives passen, segons diu, per les tècniques d’optimització del reg, les dessalinitzadores, majors inversions en tecnologia i un pla de racionalització estatal de l’aigua. “L’Estat ha d’estar preparat per a subministrar aigua a totes les zones”, ha assegurat. “Qui diga que no tindrem escassetat d’aigua està mentint”. Altres reptes per a la formació són l’agenda feminista, la millora del transport públic i la lluita contra el canvi climàtic.

També et pot interessar

stats