El sud del territori valencià, protagonista de la campanya

PP, PSPV, Ciutadans i Unides Podem-EUPV han tingut com a escenari les comarques d'Alacant, i Compromís ha fet l'acte central a València.

VÍDEO | El sud del territori valencià, protagonista de la campanya

Compromís ha celebrat l'acte central de campanya aquest dissabte al Jardí del Túria de València. La candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, ha repassat les mesures aplicades durant el govern del Botànic, i ha fet diversos anuncis. Entre altres, ha destacat que crearan una unitat específica per a recuperar els diners desviats per la corrupció.

Les comarques del sud han sigut les protagonistes dels actes del PP, PSPV, Ciutadans i Unides Podem -EUPV. La candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha fet campanya aquest dissabte al Baix Segura. Al matí ha visitat el mercat d'Almoradí i ha destacat tres punts bàsics de les seues propostes electorals: el transvasament Tajo-Segura, la llibertat educativa i la baixada d'impostos. 

El candidat del PSPV, Ximo Puig, també des del Baix Segura, ha promés la inversió de 200 milions d‘euros en el Pla valencià de regadiu. Ha destacat el paper fonamental del camp valencià i ha afirmat que aquesta comarca és "l’horta d’Europa”. 

Toni Cantó, candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, ha presentat a Alacant dotze mesures del seu programa electoral. Cantó ha proposat que les conselleries d'Infraestructures, Medi Ambient i Turisme es traslladen a Alacant. 

El candidat d'Unides Podem-Esquerra Unida a la presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha assegurat en un acte a Oriola que, si arriba al govern, posarà en marxa una empresa pública d'energia que servirà per al funcionament de les dessalinitzadores.

També et pot interessar

stats