Els partits celebren els seus actes centrals en l’últim cap de setmana de campanya

Els presidents autonòmics de les formacions han donat suport als candidats municipals.

Els partits celebren els seus actes centrals en l’últim cap de setmana de campanya

La portaveu del Partit Popular a la Diputació de València i candidata a l'alcaldia de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, amb el suport de la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, ha presentat aquest dissabte la llista de candidats i candidates amb què volen, després del 26 de maig, recuperar el govern de la població. 

L'acte central del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana s'ha viscut aquest dissabte a Alacant, on els pesos pesants del partit, encapçalats pel president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, han donat suport a la candidatura a l'alcaldia de Francesc Sanguino. 

Compromís ha celebrat aquest dissabte l'acte central de la campanya a València amb la participació de Joan Ribó, Jordi Sebastià i Mónica Olta. L’acte ha sigut al Parc Central, una de les zones verdes que s'ha condicionat i obert al públic durant aquesta legislatura. 

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Castelló,  Fernando Marín Buck, ha realitzat un recorregut pel Grau de Castelló, on ha explicat les propostes de la formació en matèria d'esports. 

Unides Podem-Esquerra Unida ha aprofitat el Dia del Comerç Just per a reivindicar l'alimentació saludable a la ciutat de València. La formació morada ha triat la platja de la Malva-rosa per a proposar que els menjadors dels col·legis de la ciutat consumisquen productes de l'horta valenciana, com ja han experimentat tres escoles municipals

També et pot interessar