Els partits celebren els seus actes centrals en l’últim cap de setmana de campanya

Els presidents autonòmics de les formacions han donat suport als candidats municipals.

VÍDEO | Els partits celebren els seus actes centrals en l’últim cap de setmana de campanya

La portaveu del Partit Popular a la Diputació de València i candidata a l'alcaldia de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, amb el suport de la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, ha presentat aquest dissabte la llista de candidats i candidates amb què volen, després del 26 de maig, recuperar el govern de la població. 

L'acte central del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana s'ha viscut aquest dissabte a Alacant, on els pesos pesants del partit, encapçalats pel president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, han donat suport a la candidatura a l'alcaldia de Francesc Sanguino. 

Compromís ha celebrat aquest dissabte l'acte central de la campanya a València amb la participació de Joan Ribó, Jordi Sebastià i Mónica Olta. L’acte ha sigut al Parc Central, una de les zones verdes que s'ha condicionat i obert al públic durant aquesta legislatura. 

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Castelló,  Fernando Marín Buck, ha realitzat un recorregut pel Grau de Castelló, on ha explicat les propostes de la formació en matèria d'esports. 

Unides Podem-Esquerra Unida ha aprofitat el Dia del Comerç Just per a reivindicar l'alimentació saludable a la ciutat de València. La formació morada ha triat la platja de la Malva-rosa per a proposar que els menjadors dels col·legis de la ciutat consumisquen productes de l'horta valenciana, com ja han experimentat tres escoles municipals

També et pot interessar

stats