María Oliver: “Al govern de la Nau, li ha faltat valentia”

La candidata d’Unides Podem-EUPV a l’alcaldia de València avança que, si la seua formació guanya les eleccions, hi haurà una Regidoria de Vivenda “més potent”.

María Oliver en 'Les notícies del matí'
María Oliver en 'Les notícies del matí'

Un 7. Eixa és la nota que la candidata a l’alcaldia de València per Unides Podem-EUPV, María Oliver, dona a aquests quatre anys de govern de la Nau. Una etapa que ha deixat arrere “anys de corrupció del PP”, però que, malgrat tot, “encara queda molt per fer”. Així ho ha assenyalat en Les notícies del matí, on també ha indicat que “al govern de la Nau, li ha faltat valentia”.

Segons Oliver, caldria treballar més en qüestions com l’accés a l'habitatge. De fet, la candidata d’Unides Podem-EUPV ha avançat que, si la seua formació arriba al govern municipal, potenciarà la Regidoria de Vivenda. Precisament, posar damunt la taula aquest tema és un dels punts positius que ha destacat l’arquitecta. En aquest sentit, Oliver ha apostat per donar eixida a les vivendes buides i als solars que hi ha a la ciutat.

Un altre dels aspectes que creu que s’han de potenciar és l’educació, especialment pel que fa a resoldre problemes com ara l’absentisme escolar i l’abandonament prematur dels estudis. Altres reptes del futur són respondre a la “crisi climàtica”, fer un canvi de plantejament de l’urbanisme, caminant cap a un model “no especulatiu sinó social”, i transformar la relació amb el port, canviant un “model econòmic antic”, que segons ha dit, està dificultant la transformació de la ciutat.

També et pot interessar

stats