María José Català: “M’agradaria governar en solitari”

La candidata del PP a l’alcaldia de València posa com a mesures prioritàries l’educació gratuïta de 0 a 3 anys, la baixada d’impostos i la millora de les inversions estatals i autonòmiques a la ciutat.

Maria José Catalá en 'Les notícies del matí'
Maria José Catalá en 'Les notícies del matí'

Acords puntuals amb altres partits polítics, però liderant l’ajuntament. Maria José Català ix a guanyar i així ho ha expressat en una entrevista electoral en Les notícies del matí. “M’agradaria governar en solitari”, ha assegurat la candidata del PP a l’alcaldia de València. Ella confia en les seues possibilitats, ja que pensa que els votants de centre-dreta han pres nota “del que el fraccionament del vot pot suposar”.

Les mesures que María José Català s’ha marcat com a prioritàries són que l’educació siga gratuïta per a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, abaixar els impostos, una ajuda de 150 euros a la joventut per als lloguers, el districte únic i treballar en diàleg amb l’administració central i autonòmica per a millorar les inversions a la ciutat. Sobre la qüestió de la mobilitat, aposta per millorar el transport públic, més enllà de centrar-se només en el debat del carril bici.

Segons ha comentat la candidata del PP a l’alcaldia de València, abaixar impostos “és possible”, perquè la seua formació “és seriosa” i “un partit de govern”, per la qual cosa assenyala que “els comptes estan quadrats”. Pel que fa al barri del Cabanyal, Català ha dit que mantindrà les principals pautes desenvolupades pel govern de Ribó per a la zona, però que reformularà el pla especial del barri.

També et pot interessar

stats