Ignasi Garcia: “Reeditaríem el Pacte del Grau”

El candidat de Compromís a l’alcaldia de Castelló aposta per una ciutat verda i es reivindica com l’única força que no pactaria amb la dreta.

Ignasi Garcia en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies
Ignasi Garcia en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies

Una ciutat cohesionada, feminista, de drets, oportunitats i de la qual la ciutadania se senta orgullosa. És la imatge de Castelló que té al cap Ignasi Garcia, candidat de Compromís a l’alcaldia de la ciutat. Després de quatre anys en el govern de la ciutat fa un balanç positiu de la coalició amb PSPV i Castelló en Moviment, assegurant que si fora per ell “reeditaria el Pacte del Grau”. 

“Castelló ha viscut una transformació en molts aspectes”, ha assenyalat en Les notícies del matí, encara que amb una visió crítica: “Cal seguir treballant”. En aquest sentit, ha reivindicat la seua força política com l’única que ha sigut clara sobre possibles pactes de govern. “No governarem amb Ciutadans ni amb ningú que estiga a la dreta”, demanant a partits com ara el PSPV que també es pronuncien sobre això.

Sobre les mesures més urgents per a la ciutat, Ignasi Garcia ha apostat per aprovar tan prompte com siga possible el pla general, perquè creu que “és el document més important per a una ciutat”, així com caminar cap a un ús cada vegada més estés de la bici. En aquest sentit, pensa que és fonamental una xarxa segura i que els espais públics es redistribuïsquen perquè es prioritze aquest vehicle.

També et pot interessar

stats