Fernando Giner: “No cedirem ni un centímetre en drets socials i civils”

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de València assenyala que, si guanya, només pactarà amb formacions que se sumen al seu projecte polític.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner
El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner

Ix a guanyar i només sumarà forces amb les formacions que estiguen d’acord amb el seu projecte polític. És el que ha assenyalat en Les notícies del matí el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la ciutat, Fernando Giner. “No cedirem ni un centímetre en drets socials i civils”, ha assegurat. D'altra banda, Giner suspén al govern de la Nau en aquests quatre anys. “No s’han pres seriosament la ciutat”, ha afirmat.

Els principals eixos al voltant dels quals gira la seua idea de ciutat són fer de València una ciutat “neta i còmoda”. De fet, ha afirmat que la primera mesura que posaria en marxa és posar-a en un “tren de rentada”. També, abaixar els impostos, augmentar l’assistència a domicili, un txec universal de 200 euros al mes per als pares i mares amb fills fins a tres anys  i millorar la qualitat del transport públic.

La clau per a poder aplicar totes aquestes mesures assenyala que està a “saber gestionar”. Per a fer-ho, ha comentat que demanarà una auditoria de costos, per a posar els diners “allà on vol la ciutadania”. Altres mesures que diu que posarà en marxa són la protecció de l’horta, la promoció del carril bici “sense ideologia ni confrontació”, o la creació de regidories per als autònoms i les famílies.

També et pot interessar

stats