Les empreses i l'ètica política centren l'últim dimarts de campanya

Els presidents autonòmics del PP i de Ciutadans han donat suport als candidats municipals de les formacions en la recta final de campanya.

VÍDEO | Les empreses i l\'ètica política centren l\'últim dimarts de campanya

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assistit aquest dimarts a Oliva per a acompanyar el candidat a l’alcaldia, Salvador Llopis, Cota, en un acte amb diferents col·lectius de dones del municipi i de la comarca, com ara l’associació d’ames de casa Tyrius, Càritas o l’associació de fibromiàlgia.

El candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia d’Alacant, Francesc Sanguino, s’ha reunit amb els representants de la Federació d’Obres Públiques de les comarques del sud per a explicar-los el programa dels socialistes en matèria d’infraestructures. D’altra banda, la pluja ha obligat a traslladar l’acte del PSPV d’aquesta vesprada a Gandia a la seu del partit.

Compromís ha celebrat l’acte central de campanya aquest dimarts al centre cultural de Les Cigarreres, a Alacant. L’acte ha comptat amb la presència del candidat a l’alcaldia, Natxo Bellido, i el candidat europeu Jordi Sebastià i amb el suport de la portaveu de la coalició, Mónica Oltra.

Ciutadans ha participat en un acte a Burjassot, on han proposat soterrar les vies de la Línia 1 de Metrovalència a la població. El líder de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, s’ha sumat a aquesta petició i ha donat suport al candidat a l’alcaldia d’aquest municipi, Toni Subiela.

Unides Podem-Esquerra Unida ha presentat al veïnat de Gandia les seues propostes per al futur de la població. A l’acte ha assistit el síndic de la formació a les Corts, Rubén Martínez Dalmau, que ha donat suport a l’alcaldable Àngel Martin.

També et pot interessar

stats