Primer diumenge de la carrera cap a les alcaldies i Europa

Continuen els actes i candidats i candidates participen en activitats arreu del territori valencià.

VÍDEO | Primer diumenge de la carrera cap a les alcaldies i Europa

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha visitat aquest diumenge el mercat de la taronja de la capital de la Plana. Carrasco ha presentat el programa d’agricultura i ha proposat la creació del Consell Agrari Municipal per donar la veu a les organitzacions agràries. Per la seua part, el candidat del PP a l’alcaldia d’Alacant, Luis Barcala, ha afirmat que, si governa, continuarà donant suport a totes les festes que se celebren a la ciutat.

El PSPV ha représ la campanya després de dos dies de dol per la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba i ho han fet amb la celebració de la festa per la democràcia i la llibertat a Nàquera, al Camp de Túria. En l’acte han participat el secretari general del PSPV, Ximo Puig; la candidata socialista al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, i la candidata a l’alcaldia, Elisa Martínez. 

Compromís ha recorregut molts punts de València amb l’Autobús del Canvi per a reivindicar les millores que l'Ajuntament ha fet en els quatre anys del govern de la Nau. El nou parc Central, el barri de Benicalap o les reformes a la plaça de Patraix han sigut alguns dels llocs que la formació ha volgut posar en valor.

Pel que fa a Ciutadans, la candidata a l'alcaldia d'Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha assistit aquest diumenge al certamen de paelles de les Fogueres de Sant Joan, on ha llançat la proposta de potenciar les mascletaes d'aquestes festes incrementant els dies en què es disparen.

La coalició Unides Podem i Castelló en Moviment-EU ha fet campanya en una zona verda del districte universitari de Castelló. Allí han animat a repetir la mobilització de les eleccions generals i autonòmiques. 

També et pot interessar

stats