Les candidatures locals i al Parlament Europeu comparteixen actes de campanya

Els candidats de les diferents formacions han presentat les seues propostes sobre educació, sostenibilitat i agricultura i pesca.

VÍDEO | Les candidatures locals i al Parlament Europeu comparteixen actes de campanya

El Partit Popular ha fet aquest dimarts un míting a Alaquàs (Horta Sud), on la presidenta del partit, Isabel Bonig, ha presentat el candidat popular a l'alcaldia, Pepe Pons. Els populars d'Alaquàs centren aquesta campanya a llevar-li l'alcaldia al PSPV, que hi governa des de fa més de 35 anys.

L'eurodiputada del PSOE i candidata a la reelecció, Inmaculada Rodríguez-Piñero, ha anunciat en un acte a Torrevella que portarà el projecte Pescaturisme a Europa per aconseguir un finançament estable que complemente els ingressos dels pescadors.

El candidat de Compromís a l'alcaldia de València, Joan Ribó, ha reclamat que la ciutat tinga una estació d'autobusos ajustada als paràmetres de qualitat de servei, comoditat i estètica que mereix la tercera capital de l'Estat.

El cap de llista de Ciutadans al Parlament Europeu, Luis Garicano, ha participat aquest dimarts en un míting a Alacant en què ha destacat la necessitat d’acostar Europa a la ciutadania. Garicano s’ha compromés a defendre que l’oficina de patents i marques amb seu a Alacant, l’Euipo, siga l’única que s’encarregue de tramitar-les.

La coalició Unides Podem-Esquerra Unida ha presentat aquest dimarts a la plaça de Patraix de València el seu programa electoral europeu. Amb el lema “Canviar Europa” aspiren a transformar l’Europa que qualifiquen de “neoliberal i antisocial”.

També et pot interessar

stats