Els candidats i candidates a l’alcaldia d’Elx confronten les seues propostes aquesta nit en À Punt

Carlos González (PSOE), Pablo Ruz (PP), Mireia Mollà (Compromís), Eduardo García-Ontiveros (Cs) i Jesús Pareja (Partit d’Elx) debatran a partir de les 22:10 hores.

Carlos González (PSOE), Pablo Ruz (PP), Mireia Mollà (Compromís), Eduardo García-Ontiveros (Cs) i Jesús Pareja (Partit d’Elx).
Carlos González (PSOE), Pablo Ruz (PP), Mireia Mollà (Compromís), Eduardo García-Ontiveros (Cs) i Jesús Pareja (Partit d’Elx).

À Punt ofereix aquesta nit l’últim dels cinc debats que ha organitzat durant la campanya electoral que conclou amb els comicis municipals i europeus d’aquest diumenge, 26 de maig. El debat confrontarà a partir de les 22:10 hores les propostes per a la ciutat d’Elx de Carles González (PSPV-PSOE), Pablo Ruz (PP), Mireia Mollà (Compromís), Eduardo García-Ontiveros (Ciutadans Elx), Jesús Pareja (Partit d’Elx). Cristina Martínez, d'Il·licitans per Elx, ha declinat la invitació d'À Punt per a participar en aquest debat.

Elx és la tercera ciutat de la Comunitat Valenciana amb més població. La capital del Vinalopó Mitjà és un punt estratègic quant a infraestructures (al seu terme municipal es troba el recinte de fires IFA i l’aeroport de l’Altet), però també té una forta importància econòmica (amb una llarga tradició en la indústria del calcer) i cultural, atés que gaudeix de tres patrimonis de la Humanitat de la Unesco (al Palmeral, al Misteri i al Museu Escolar de Puçol).

I en aplicació del que estableix la Llei 6/2016 del servei públic de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic, que promou la col·laboració amb els prestadors de serveis de televisions locals de la Comunitat Valenciana, À Punt ofereix aquest debat en coproducció amb la TDT local TeleElx. El debat es farà dijous dia 23 de maig en directe des d’Elx, només un dia abans del tancament de la campanya electoral.

També et pot interessar

stats