Begoña Carrasco: “Si guanyem, Castelló podrà tornar a dir-se Castellón”

La candidata del PP a l’alcaldia de Castelló aposta per un programa “ambiciós però realista”, amb la creació d’ocupació com a principal repte.

Begoña Carrasco en la redacció de Castelló de 'Les notícies del matí'
Begoña Carrasco en la redacció de Castelló de 'Les notícies del matí'

Una ciutat neta i segura, accessible, per a totes i tots. Forma part d’un projecte “ambiciós però realista”, el que té al cap la candidata del PP a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco. En Les notícies del matí, Carrasco ha assegurat que, si guanya les eleccions, es posarà en marxa un pla estratègic per a acabar amb “les mirades a curt termini” i que “Castelló podrà tornar a dir-se Castellón”, és a dir, tornarà el topònim doble.

La principal prioritat, segons ha assenyalat, serà la creació d’ocupació. “No volem deixar ningú pel camí; Castelló ha de ser una ciutat per a totes i tots”. Entre els projectes que preveu hi ha augmentar les unitats destinades a persones majors, fer una biblioteca al centre de la ciutat, recuperar el Teatre Principal o convertir el mercat del Grau en un punt d’atracció gastronòmica.

Altres projectes són convertir la zona del port en un “referent d’oportunitats”, perquè Castelló “no visca d’esquena a la mar”. Begoña Carrasco diu que ix “a guanyar” per a governar “encara que siga en minoria” i arribar a acords puntuals. Diu que confia en el seu equip i que no preguntarà a la ciutadania “qui vota, resa o estima”. La seua intenció és governar per a totes i tots.

També et pot interessar

stats