Amparo Marco no descarta un pacte amb Ciutadans en l’alcaldia de Castelló

La candidata socialista assenyala que serà el poble qui decidisca les aliances polítiques i que el seu partit eixirà “a guanyar”.

Amparo Marco en la redacció d'À Punt Notícies a Castelló
Amparo Marco en la redacció d'À Punt Notícies a Castelló

L’alcaldessa de Castelló té clar que ha pogut dirigir durant quatre anys l’Ajuntament de Castelló gràcies a un pacte. A pesar d’això, assenyala que l’objectiu del seu partit en les pròximes eleccions municipals és eixir “a guanyar”. Així ho ha comentat en una entrevista en Les notícies del matí, on no ha descartat un possible pacte amb Ciutadans en la ciutat. Creu que ha de ser la ciutadania amb el seu vot la que decidisca si vol que hi haja pactes i de quin tipus.

Sobre els plans del partit per a la ciutat, la candidata socialista ha assenyalat que la prioritat de la seua formació és la mateixa que preocupa la ciutadania castellonenca, la de reduir la taxa d’atur. En aquest sentit, ha posat en valor l’esforç realitzat en l'àmbit de l'ocupació en l’última legislatura i ha apostat per la cerca de nous nínxols d’ocupabilitat. 

Entre d'altres idees que Amparo Marco imagina per a Castelló, proposa la d’una ciutat “per a les persones, de dret, sostenible i verda”, on vol incorporar el compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni i impulsar el creixement de la ciutat amb un Pla General d’Ordenació Urbana “amb cohesió i sense especulació”. En aquest sentit, ha ressaltat que hi ha estat present i, estant al càrrec de l'ajuntament, ha treballat a la zona de la Marjaleria.

També et pot interessar

stats