Alejandro Marín: “Un pacte a l’andalusa a Castelló és factible”

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la ciutat reivindica el programa “real i pròxim” del seu partit per a liderar l’ajuntament.

Alejandro Marín en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies
Alejandro Marín en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies

L’objectiu és eixir a guanyar, però en cas de possibles pactes amb altres forces polítiques, el PP i el PSOE podrien ser opcions. Així ho ha assenyalat en Les notícies del matí el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Castelló, Alejandro Marín. “Un pacte a l’andalusa és factible”, ha assenyalat, puntualitzant que en aquesta comunitat autònoma no es va pactar amb Vox, sinó que el partit només va donar suport al govern.

Alejandro Marín ha reivindicat la posició del seu partit com un referent del “centre ideològic”, assenyalant que la formació s'ha convertit en la segona força política a Castelló, i també el programa “real i pròxim” de Ciutadans, de “persones reals, que patim problemes reals i aportem solucions reals”. En aquest sentit, ha apuntat com la primera mesura que prendria si governa, la realització d’una auditoria per a saber l’estat dels comptes municipals.

“S’ha de gestionar bé, ser realistes amb els recursos i no enganyar ningú”, ha afirmat. Altres propostes s’emmarquen en l’impuls del comerç i la revitalització del centre neuràlgic de la ciutat, portar la cultura al carrer per a dotar de vida el municipi, o prendre mesures per a millorar l’accessibilitat a les vivendes socials. 

També et pot interessar

stats