El xicotet comerç considera una “gran notícia” la possible reobertura l’11 de maig

El sector valora ara les mesures de seguretat com la neteja dels locals o la limitació de l’aforament per a obrir amb garanties.

El vicepresident de Confecomerç, José Luis Beltrán, en una entrevista a l'informatiu d'À Punt
El vicepresident de Confecomerç, José Luis Beltrán, en una entrevista a l'informatiu d'À Punt / À Punt NTC

El xicotet comerç de la Comunitat Valenciana ha valorat positivament l’anunci del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que es permetrà obrir els establiments a partir de l’11 de maig, sempre que els territoris complisquen uns criteris objectius.

En una entrevista a l’informatiu nit d’À Punt, el vicepresident de Confecomerç, José Luis Beltrán, ha manifestat que aquesta és una bona notícia per a la reactivació del sector, que està tancat des de l’inici de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma el 14 de març.

Pel que fa a les mesures de seguretat que haurien d’establir els xicotets comerços, Beltrán ha assegurat que estan considerant-ne un ampli ventall, com ajustar els protocols de neteja dels locals i la ventilació, instal·lar mampares per a separar els venedors de la clientela i limitar l’aforament.

D’altra banda, el vicepresident de Confecomerç ha valorat que també s’ha d’atendre la recuperació del consum. “El consum no tornarà a la situació anterior d’una manera immediata”, ha manifestat.

També et pot interessar

stats